BAŞKAN ÇAĞLAYAN'DAN KADINLAR GÜNÜ İÇİN KADIN ÇALIŞANLARA YEMEK | 9 MART 2018

8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Orhangazi Belediyesi kadınlara özel bir gece düzenledi. Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Kadınlar Günü nedeniyle Nadır Sosyal Tesislerinde Belediyede ve kamuda çalışan bayan personele akşam yemeği verdi. Kaymakam Dr.Yalçın Yılmaz, Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Garnizon Komutanı Per.Ütğm.Furkan Karacan, Emniyet Müdürü Ramiz Erçetin, Jandarma Komutanı Jand.Yzb.Ali Kanber ve eşleri ile belediye ve kamuda çalışan personel katıldı. Programda bir konuşma yapan Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, kadınların Hz.Peyhaber tarafından Cennet Annelerin ayaklarının altında söylemi ile müjdelendiğini belirterek, kadınlarımız yılın bir günü değil her günü baştacı edilmesi gereken varlıklarımızdır. Tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum dedi. daha sonra kürsüye gelen ilçe kaymakamı Dr.Yalçın Yılmaz günün önemine ilişkin yaptığı konuşmada Kadınların gününü kutladı.

Detaylı Bilgi ve Fotoğraflar İçin Tıklayınız